27 - 05 - 2020

logo-monogrammemasque30pxmasque30px Vacation-Organizer.com : Votre voyage idéal vite trouvé !!

Vacation-organizer BLOG

 

You wish to tell others about your holiday experience?

Express yourself in this blog!

_______________________________________________

 

Vous souhaitez faire profiter les autres de vos vacances ?

Exprimez vous dans ce blog !

 

 100 0978

Circuit au JAPON

 

De retour de mes 15 jours de voyage au Japon je tenais à vous remercier de l'organisation qui a répondu pleinement aux attentes de ma femme et de moi- même:
 - préparation souple et à l'écoute de nos demandes
- réservation dans des hôtels/ryokans toujours très bien situés et de niveau correspondant à ce que nous avions demandés; aucun problème dans les réservations
- itinéraire bien adapté aux quinze jours sur place; nous avons fait 2200 km mais sans stress particulier de parcours trop longs
- nous avions choisi l'option voiture de location pour nos déplacements : je  recommande chaudement cette option pour ceux qui veulent visiter des régions un peu éloignées et qui ne veulent pas être tributaires d'horaires de trains ou de bus; la conduite à gauche se maitrise bien et grâce à un super GPS en anglais (plus sophistiqué que nos GPS) nous n'avons eu aucun problème  pour nous diriger.  

Bref le Japon est un pays très intéressant, plein de contrastes,et très accueillant   Merci encore; nous penserons à vous pour un autre voyage que j'espère prochain....  

 

3 weken door N/O Amerika en Canada

We  willen graag vertellen hoe onze vakantie is geweest. We hebben vacation-organizer gevraagd een rondreis voor ons samen te stellen en accomodatie voor ons te zoeken in Noord-Oost Amerika en Canada. Samen met onze reisadviseuse hebben we de uiteindelijke rondreis samengesteld en zij is accomodatie naar onze wensen gaan zoeken.

In het totaal hebben we de vakantie een 8,5 gegeven. Als we naar onze reisadviseuse hadden geluisterd en we hadden virginia beach niet gedaan maar ipv daarvan 4 dagen cape may, was het een 9,5 geworden. Maar goed, we zijn nou eenmaal eigenwijs en dat heeft ons soms ook wel eens voordeel gebracht.

Voor de autohuur is de echte truc dat je een auto neemt van minimaal middenklasse (in ons geval een cabrio) en dan vraagt naar een upgrade. En daar dan weer korting op vragen. Als je na de korting aangeeft dat je de korting te weinig vindt is er vaak nog wel een extra mogelijkheid  voor nog meer korting. We hebben uiteindelijk een grote SUV genomen voor 240 dollar extra. Indien we dezelfde auto in NL hadden geboekt was het 1300 euro extra geweest.

Conclusie: Voor ons geen stad meer op vakantie en ook geen B&B. we zijn inmiddels echt verknocht geraakt aan de cabins. Midden in de natuur. Met eigen firepit.

   

300 km per dag rijden is best veel als je binnendoor gaat. Je ziet wel heel veel maar overal even kijken, kopje koffie etc maakt het toch een lange reisdag. Voortaan zouden we eerder 3 dagen ergens blijven en dan pas weer verder.
Er is veel te vinden aan de weg dus als je een minder strak schema hebt is het best leuk om een paar plekken ter plekke te kiezen of te zoeken.
Een kaart meenemen in combinatie met een tom tom werkt het beste. Zeker als je binnendoor wilt rijden

Veel dank aan vacation-organizer voor de tips en de reserveringen. Het maakte dat we de reis heel relaxt hebben ervaren (reserveringen erbij, volgende bestemming intoetsen en binnendoor route kiezen). We komen graag voor onze volgende reis bij ze terug en hebben de site inmiddels aan vrienden en bekenden aanbevolen.

 

Les parcs aux USA en campingcar

 

 

''Nous nous félicitons  d'avoir choisi Vacation Organizer, pour plusieurs raisons:

- Nous avons bénéficié d'un séjour vraiment sur mesure construit avec intelligence et une bonne connaissance du pays.

- Beaucoup de souplesse et de disponibilité de notre conseillère voyage, pour adapter et modifier notre voyage 

- Une aide appréciable en cas de crise. Pour ce qui nous concerne nous avons du luter contre le nuage de cendres volcaniques, notre conseillère était à nos cotés et nous sommes quand même partis !"

Brasil

 

 iguacu

Salut,

 Je suis partie au Brésil par le biais de Vacation-Organizer et c'était top!
Ils m'ont trouvé un voyage sur mesure, exactement ce que je voulais (je partais toute seule) et de plus pas cher, car je suis partie de  Amsterdam. Par rapport à la destination c'était beaucoup moins cher et il y avait beaucoup plus de liberté!

 Je conseille à tous de passer par Vacation-Organizer, c'est un bon moyen de partir pas cher, sur mesure et ils sont très sympas et donnent de bons conseils!

Vakantie in de Carribische Zee

 

 

Ik ben 2 weken op rondreis geweest in de Carribean en het was een zeer goede ervaring met vacation-organizer te vertrekken. Professionele, serieuze mensen die alles voor me uitgezocht hebben en ter plekke heb ik heerlijk van mijn vakantie kunnen genieten.
Zeker voor herhaling vatbaar !!

Africa

La tête plein de souvenirs, magnifique pays, organisation TOP !!

Vakantie in Oman

 

 

De reis is prima en volledig volgens schema verlopen en de vakantie heeft veel indruk gemaakt, met name ook op de kinderen.
We zijn in Wadi Shab geweest tijdens onze rit van Muscat naar Sur, echt een aanrader. 
De nacht bij de Bedoeïen was heel bijzonder. Eerst bij de mensen thuis in Al Wasil koffie gedronken, dadels gegeten, toen 20 a 30 km de woestijn in met onze Hummer achter hun aan om vervolgens acher hun aan de zandduinen op en af te crossen. Dat laatste was voor de kinderen natuurlijk een grote hit. Helemaal toen het ook nog eens begon te stortregenen. 's nachts buiten geslapen en de volgende dag een kameel tocht van 2 a 3 uur gemaakt. Ook voor de kinderen prima te doen.  In het hotel in Jebel Akhdar waren wij de enige gasten, wat wel een wat onwerkelijke indruk maakte. Omdat je daar in militair gebied zit, wordt je onderaan de berg voordat je naar boven rijdt overigens gecontroleerd bij een militaire controlepost, op doel en aard van je bezoek. Een 4wd is hier geen overbodige luxe overigens, zeer stijle wegen en bochten.

 Al Sawadi beach resort is een prima locatie, ook voor kinderen en we hebben een snorkeltrip gemaakt naar de daymniat eilanden . Dat was ook wel een hoogtepunt. De mooiste vissen en schilpadden en haaitjes etc voor het grijpen( figuurlijk dan want je mag er niet aankomen, ook al lukt dat niet eens als je het zou willen).
De laatste twee dagen nog in Muscat zelf. Ook hier nog een keer een boottripje gedaan om wederom te snorkelen en om dolfijnen te kijken( die hebben we ook gezien). Een ochtend  van 10 tot 13 uur voor vijf personen voor 80 rial. Dat was ook prima. Wat echt een aanrader is, is de grote moskee ( in 1995 gebouwd) met een perzisch tapijt erin met meer dan 1.800.000 knoopen waar door 600 Iraanse vrouwen 4 jaar aan gewerkt is en een kroonluchter van Swarovske kristal van een onbeschrijfelijke schoonheid en omvang.  Ook hier geldt dat je als vrouw je hoofd, benen en armen  en hals en nek volledig bedekt moet hebben anders kom je er niet in. Ze hebben daar bij de ingang geen doeken liggen, zoals dat in andere landen wel vaak het geval is. 

Het programma voorgesteld door Vacation-organizer was een prima keuze. Het was de juiste route in de juiste richting en de beloning ook qua reis en verblijf kwam aan het slot, wat ook de juiste volgorde is. Ik heb al talloze malen aan mensen verteld dat we naar Oman gaan en/of zijn geweest, en steeds vragen ze hoe we dat geregeld hebben, en dan noem ik dit buro dus. 

Rome

Hallo,

 

Rome is een schitterende stad, die ons zeer goed bevallen is voor een paar dagen.

Erg toeristisch, maar er is dan ook van alles te zien en de historische gebouwen volgen elkaar op.

Zeker een aanrader !colisee-rome


Warning: file(http://www.escmba.com/201804/20180416.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/vacation/www/templates/vocmaq20/index.php on line 146